FAQ

Hoe gaat het huren in zijn werk?

  1. U reserveert via ons reserveringsformulier.
  2. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
  3. Indien u akkoord gaat met de offerte sturen wij u een factuur.
  4. U betaald via de i-deal link in de factuur of schrijft het totale bedrag over naar ons bankrekeningnummer, wat vermeld staat op de factuur.
  5. Er wordt met u een montagedatum afgesproken.
  6. Neem bij het ophalen van de gehuurde goederen een geldig legitimatiebewijs mee. Hiervan wordt een (wettelijk toegestane) kopie gemaakt. Tevens betaald u de op de factuur vermelde borgsom bij ophalen via een betaal-link.
  7. U  tekent een huurovereenkomst, waarin staat dat u op de hoogte bent van onze algemene voorwaarden en dat u het gehuurde product in goede staat ontvangen heeft.
  8. U brengt het gehuurde product terug op de afgesproken datum voor 18.00 uur.  Producten worden vies ingeleverd. Schoonmaken wordt verzorgd door ons. De goederen worden door ons gedemonteerd. Het is NIET de bedoeling dat de huurder de gehuurde goederen demonteert, ook niet tijdens de huurperiode.
  9. Indien de goederen in dezelfde staat worden terug gebracht als toen deze in ontvangst werden genomen, zal de borgsom volledig terug betaald worden aan de huurder. Bij schade zal de borgsom achtergehouden worden en wordt eerst een schaderapport opgemaakt.

Zijn de producten verzekerd door dakkoffer-verhuur-etten-leur?

Nee, u bent zelf verantwoordelijk voor diefstal en/of schade aan de gehuurde producten. Kijk naar de voorwaarden in uw auto-of reisverzekeringspolis.

Wat zijn jullie openingstijden voor het halen en brengen van de producten?

Wij zijn erg flexibel in onze werktijden. We proberen zoveel mogelijk naar uw wensen te kijken. Op zondag zijn we in principe gesloten.

Welke materialen worden door jullie gebruikt?

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten van de merken Thule en Hapro. Onze producten worden in goede staat geleverd.

Kunnen jullie voor elke auto de juiste dakdragers leveren?

Wij streven ernaar om voor elke auto de juiste dakdragers te leveren. Indien dit niet mogelijk is laten wij u dit zo snel mogelijk weten.

Is de dakkoffer afsluitbaar?

Ja elke dakkoffer is afsluitbaar met een ingebouwd slot.

Als ik een dakkoffer huur, zitten daar dan ook de dakdragers bij?

Nee, deze kan u ook huren bij ons.

Werken jullie ook met kortingen?

Wij hebben vaste klantenkorting. Voor meer informatie zie ons prijsoverzicht.

 

Heeft u vragen/wensen laat het ons weten op info@dakkofferverhuur-etten-leur.nl

Algemene voorwaarden.